Siemens2024Siemens2024Siemens2024Siemens2024Siemens2024Siemens2024

Rajchl Aleš

Doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., (*1980) je potravinářský chemik, absolvent VŠCHT Praha. V Ústavu konzervace potravin VŠCHT Praha se zabývá vybranými potravinářskými technologiemi, výživou a analýzou potravin.

Počet článků: 2

Životní příběh Nicolase Appertauzamčeno

30. 9. 2024  |  Vesmír 103, 548, 2024/10
Snaha prodloužit trvanlivost potravin a uchovat je pro období nedostatku je nepochybně stará jako lidstvo samo. Naši předci jistě brzy...
 

Skladování ovoceuzamčeno

14. 7. 2016  |  Vesmír 95, 410, 2016/7
Skladovatelnost ovoce závisí na mnoha faktorech a moderní způsoby skladování ovoce jsou technologicky náročným procesem, který klade vysoké nároky...