Pylové a potravinové alergie neznají hranice! Společný výzkum a osvěta
| 4. 5. 2015 | Vesmír 94, 299, 2015/5
komerční prezentace
Nyní vidíte 0 % článku. Co dál:
Jsem předplatitel, mám plný přístup
Jsem návštěvník
Chci si přečíst celé číslo
Předplatným pomůžete zajistit budoucnost Vesmíru. Více o předplatném →
RUBRIKA: Public Relation
O autorovi
Hana Kozáková
RNDr. Hana Kozáková, CSc. (*1952) vystudovala analytickou chemii na Přírodovědecké fakultě UK v Praze. Je vedoucí Laboratoře fyziologie, imunity a ontogeneze gnotobiontů sektoru imunologie a gnotobiologie Mikrobiologického ústavu AV ČR, v. v. i., v Novém Hrádku. Věnuje se slizniční imunologii, zejména vlivu mikrobiálních složek na vývoj alergií a zánětů střeva.
Doporučujeme
Algoritmy pro zdraví
Ondřej Vrtiška | 8. 7. 2024
Umělá inteligence proniká do medicíny a v následujících letech ji nejspíš významně promění. Regina Barzilay z MIT má pro vývoj nástrojů...
Mají savci feromony?
Pavel Stopka | 8. 7. 2024
Chemická komunikace je způsob předávání a rozpoznávání látek, jímž živočichové získávají informace o jiných jedincích, o jejich pohlaví a věku, o...
Jak funguje moderní speleologie ![uzamčeno](/images/layout/ico-locked.png)
Michal Filippi, Jan Sirotek | 8. 7. 2024
Přesně před 150 lety byla na prodej Mamutí jeskyně. Systém, který do té doby sloužil jako místo pro těžbu ledku z guana, byl k mání za pouhých...