Arktida2024banner2Arktida2024banner2Arktida2024banner2Arktida2024banner2Arktida2024banner2Arktida2024banner2

Dohnal Vlastimil

Doc. RNDr. Vlastimil Dohnal, Ph.D. et Ph.D., (*1976) se při působení v akademické sféře zabýval analýzou potravin se zaměřením na toxické produkty plísní a mikroorganismů. Nyní se jako vedoucí výzkumu a vývoje potravinářské divize společnosti AGRA GROUP, a. s., ve spolupráci s vysokoškolskými odborníky podílí na zavádění nových technologií zpracování potravin a na formulaci inovativních receptur nutričně hodnotných potravin.

Počet článků: 1

Pestrá paleta barviv v potravináchuzamčeno

3. 6. 2024  |  Vesmír 103, 342, 2024/6
Barvy působí na člověka, ovlivňují jeho vnímání. Toho využívá hojně i potravinářský průmysl.