Arktida2024banner1Arktida2024banner1Arktida2024banner1Arktida2024banner1Arktida2024banner1Arktida2024banner1

Zajíc Tomáš

Ing. Tomáš Zajíc, Ph.D, (*1985) vystudoval obor Rybářství na Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Na Fakultě rybářství a ochrany vod JU se jako doktorand zabýval vlivy nutričních a environmentálních aspektů na kvalitu masa sladkovodních ryb, zejména kapra a pokračuje v tomto tématu i jako vědecký pracovník v Laboratoři výživy a kvality masa ryb.

Počet článků: 1

Kapr, zdraví a tradice ruku v ruce

11. 12. 2014  |  Vesmír 93, 706, 2014/12
Infarkt, mozková mrtvice, ryby, omega 3 mastné kyseliny, Vánoce. Pro někoho možná obtížně slučitelné pojmy. Ve skutečnosti spolu ale poměrně úzce...