Markéta Dolejšová

Markéta Dolejšová je postgraduální studentka na National University of Singapore (Communication and New Media Department), kde se zabývá aplikací metod kritického designu v oblasti food studies. Vystudovala Nová Média na FFUK (Mgr.) a dvojobor Digitální Média a Sociologie na FSS MU (Bc.). Je spoluzakladatelkou řady food-tech projektů, jako HotKarot & OpenSauce, StreetSauce, Fermentation GutHub, nebo Squat & Grow.

Počet článků: 1

Soylent: nutriční bastlíři a politika strachu z jídla

1. 8. 2016
Narůstající popularita práškových náhražek stravy známých jako Soylent už druhým rokem živí stránky lifestyle magazínů, food blogů, sociálních...
 

Předplatným pomůžete zajistit budoucnost Vesmíru

Tištěná i elektronická
verze časopisu
Digitální archiv
od roku 1994
Speciální nabídka
pro školy a studenty

 

Objednat předplatné